Waar is mijn teddybear

ZeliniaZijn er hier ook mannen die een shemale als vriendin willen hebben? Ik ben een T-girl van 40 jaar, en ik heb nog niet zo heel veel ervaring, en ben ook niet het type dat met meerdere mannen gaat daten, en ook niet op zoek naar een one night stand, maar ik ben meer op zoek naar iemand waar ik vaker mee kan afspreken en misschien zelfs wel een relatie mee kan opbouwen. Ik ben heel vrouwelijk en vrij stevig gebouwd, ik zoek een man die niet zo groot geschapen is, en het zou fijn zijn als jij al wat ervaring hebt met een shemale, zodat je wel weet wat je te wachten staat, en misschien kun je mij nog het één en ander leren. Ik val niet op stoere macho’s maar op teddybears. Ik woon in de regio Graven, niet echt in Nethen maar daar in de buurt. Als we in contact komen dan vertel ik waar ik woon. Groetjes. Zelinia Mijn contactgegevens vind je hier