Verzot op pijpen. Gent

Sinds ik voor het eerst iemand heb gepijpt ben ik er helemaal verzot op. Gewoon het idee om een pik in me mond te hebben als vrouw maakt me al helemaal gek. Jij zit op de bank ik op de grond met een dildo in me kont en jou paal in me mond, je gelooft het niet maar ik krijg dan een spontaan orgasme waardoor het zaad zo mijn pik uitloopt. Als ik er daarna nog op mag komen zitten wanneer die lekker hard is dan kan het voor mij niet meer stuk. Wat me nu zo geil maakt aan een pik in me mond kan ik niet echt beschrijven, die eikel en het gevoel dat die hard wordt maakt me waanzinnig, hoe harder je pik word hoe harder ik eraan ga zuigen. Het moment voordat je klaarkomt vind ik het geilste, je kloppende pik voel ik in me mond en ieder moment kan ik je zaad in me mond voelen spuiten. Maar je ballen zal ik ook zeker niet vergeten, met me handen en me mond masseer ik ze. Of vind je het geil als ik ze af en toe even in me mond neem? Ah de gedachte maakt me gek, ik zoek wel iemand die het liefst meerdere keren klaar kan komen. Of met meerdere mannen die me gebruiken als pijpsletje wind me ook erg op. Zolang ik maar een pik in me mond heb ben ik tevreden en hoor je me niet klagen. Het is zo erg dat ik op iedere plaats op elk moment van de dag een pik kan zuigen, stoppen we ergens op een parkeerplaats wil ik je wel leegzuigen. Of wat dacht je van een stil plekje buiten of even snel in de lift? Zijn we samen dan zijn mijn ogen alleen maar gericht op dat lekkere ding tussen je benen, kan jij dat aan om vaker dan een keer klaar gepijpt te worden dan ben mijn man. Neem contact met mij op