Tranny dating Brussel


Tranny Chanel zoekt een date! Sinds een paar jaar voel ik me helemaal herboren, nu ben ik precies wat ik wilde zijn. Het is fijn als iemand jou neemt zoals je bent. Ik ben een dominante meid met een lekkere pik. Ik zoek een man die mij weet te verwennen en die ook een beetje onderdanig is. Ik hou van stoute spelletjes. Ik draag sexy lingerie en hoge haken. Ik hou van anaal en sex op zijn Russisch, dat is wanneer je mij tussen mijn grote tieten neukt en direct in mijn mond klaarkomt. Ik hou van dansen en stappen. We kunnen eens samen naar een nachtclub toe, ik ken een paar hele goede culbs waar we een avond kunnen doorbrengen. Wil je met een geile shemale contact opnemen en voel je je aangesproken laat me snel van jou horen. Alvast een dikke kus.
Klik om contact met mij op te nemen