Thaise ladyboy Brussel

maaikew123
Ze zeggen niet voor niets dat wat je ver haalt lekker is, maar jij hoeft niet zo ver te reizen hoor, want al ben ik in Thailand als jongetje geboren, ik woon nu in Belgie en ga als sexy lady door het leven. Het enige minpunt is dat ik nog niet de juiste man ben tegen gekomen die meer wil dan een avontuurtje met mij. Ik hoop dat ik hier meer geluk heb, en een leuke man zal ontmoeten die voor langere tijd het bed met mij wil delen. Ik ben niet preuts, integendeel zelfs, als ik eenmaal in de mood ben, dan is er geen houden meer aan. Ik hou van pijpen, kontvingeren, wil graag in mijn kontje genomen worden en tongzoenen, maar heb er ook geen problemen mee om mijn tong in jouw anus te stoppen. Laat je me weten hoever jij wilt gaan?

Neem contact met mij op, klik hier