Soft SM date Leuven


Shemale zoekt sex in Leuven! Ik hou van normale sex maar ook heel veel van soft SM. Een beetje pijn, dominantie spelletjes, sexy latex, voorbind dildo’s, zweepjes, hoge haken. Is er een gezellige man die dat allemaal ook geil vindt? We kunnen dan samen een lekkere geile tijd hebben. Ik ben wel iemand dat als het gezellig is dat ik dan ook vaker af wil spreken. Waarom zouden we ook niet meer van elkaar genieten als de mogelijkheid daar is. Wil jij echt maar eenmalig afspreken dan is het belangrijk dat je dit aan mij laat weten en dan kan ik daar rekening mee houden. Wel gaat mijn voorkeur uit naar mannen die ook vaker willen daten. Voor mij is het geen probleem als je een relatie hebt of je bent getrouwd. Ik ben ook niet iemand die dan alles van je wil weten. Waar ik vooral interesse in heb dat is wat je lekker vindt in bed en waar je geil van wordt. Je leven met je vrouw of vriendin dat boeit mij niet echt. Neem dus gerust contact met mij op als je een relatie hebt maar hou je leven dan wel voor je.