Single shemale zoekt

JennieForceHoi, ik zal me eerst even voorstellen, ik ben een bloedmooie jonge shemale, en woon sinds kort in Brussels Hoofdstad, dus heb hier nog niet veel contacten opgedaan, maar hoop dat daar snel verandering in zal komen, want ik hou van feestjes, uitgaan en vooral van veel sex! Ondanks dat ik nog geen geslachtsoperatie heb ondergaan voel ik me een vrouw, zo gedraag ik me ook, en wil ook als vrouw behandeld worden. Ik heb van nature een vrouwelijk lichaam en een fijn gezichtje, ik heb alleen mijn borsten een beetje laten vergroten omdat ik er anders te lief uitzag. Ik draag dus alleen maar vrouwelijke kleding, pikante setjes lingerie en loop altijd op hoge hakken zodat mijn benen nog mooier uitkomen. Ik ben single, en dat wil ik voorlopig graag zo houden, maar wil wel graag wat leuke mannen ontmoeten waarmee ik een leuke avond of nacht vol passie, lust en veel sperma kan beleven. Ik vind het heerlijk om een stijve harde pik in mijn mond te nemen, te strelen met mijn tong, hem daarna te pijpen met lange halen zodat je mij helemaal vol kan spuiten, en alles wat niet in mijn mond terecht komt smeer ik uit over mijn borsten waarna jij ze helemaal schoon mag likken. Ik hou er ook van om in mijn strakke kontje genomen te worden, terwijl ik jou hoor schreeuwen van genot voor je mijn anus met jouw zaad vult. Nu lijkt het alsof ik jou alleen maar wil verwennen, maar ik wil natuurlijk ook verwend worden en ga ervan uit dat je dat ook zult doen op een manier die we beiden geil en opwindend vinden. Verder gebruik ik ook graag wat sexy toys, zodat we ook een beetje met elkaar kunnen spelen voordat we tot een hoogtepunt komen, en ik hou ook van een beetje extremere sex zolang het maar niet met ontlasting of urine is, verder is niets mij te gek. Ik hoop op leuke reacties van mannen die niet ouder zijn dan 50 jaar, en vooral schoon en betrouwbaar zijn. Klik hier om te reageren