Shemale zoekt vaste relatie. Aalst

Mochitos Ik ben een shemale. Ik ben 28 jaar. Ik heb een goede baan, en een leuk gezellig ingericht appartement, maar het gaat me toch een beetje tegen staan om iedere avond in een leeg huis thuis te komen. Op een oudere zus na heb ik geen familie meer, dus ik voel me soms best wel een beetje eenzaam. Ik zou graag in contact willen komen met een lieve betrouwbare man die op bijzondere vrouwen valt, en het juist spannend vindt dat ik buiten kleine maar stevige borsten, een lekker kontje ook nog een piemel heb die meer dan een aai over zijn bolletje wil. ik verwacht niet dat je meteen met mij wil samenwonen, maar ik hoop natuurlijk wel dat we in ieder geval een vaste relatie kunnen opbouwen want ik ben niet het type dat met iedere man het bed wil delen. Ik ben schoon, netjes en discreet, en val op mannen die dat ook zijn. Ik zou het fijn vinden als je niet ouder bent dan ongeveer 50 jaar, en een mannelijk type bent die ook het initiatief durft te nemen, en genoeg fantasie heeft om er een niet alleen een leuke maar ook spannende relatie van te maken. Klik hier voor mijn contactgegevens