Shemale zoekt stel. Genk

Shemale Genk

Hallo lieve stellen van België, hier is Francine. Ik ben een gezellige shemale van net 31 jaar oud en kom uit Genk. Onlangs werd ik 31 en bedacht mij dat ik aardig op weg ben naar de helft van mijn leven en als ik wilde genieten dan moest ik dat nu doen. Dus ben ik begonnen aan een bucket-list. Behoorlijk lang is hij ook nog geworden, dus word hard door werken haha. Een van de dingen die je daar op terug vond is een trio met een stel. Nu zal je vast denken, er zijn toch stellen genoeg die eens met een vrouw extra willen genieten, klopt. Maar ik ben geen gewone vrouw, ik ben een shemale dame. Ik zeg expres dame want op mijn penis na ben ik geheel vrouw. Ik gedraag me ook als een vrouw en zo geniet ik ook. Via deze weg ben ik nu dus op zoek naar een stel die daar wel voor open kan staan. Geen rare opmerkingen maar echt met elkaar genieten. Ik hoop om hier een leuke stel te vinden. Ik wacht op de reacties. Fijne dag iedereen! Klik hier voor mijn info en contact