Shemale zoekt gebonden man. Drongen


De laatste maanden heb ik vaker dates gehad en sommige waren leuk maar er waren ook een aantal dates die minder leuk waren. Daarom ben ik wel selectiever geworden. Dit is ook de reden dat ik alleen op zoek ben naar mannen die gebonden zijn. Het is voor mij ook belangrijk dat het mannen zijn die het echt lekker lijkt om met een shemale sex te hebben. Ik heb dus nog een lul en daar moet je wel rekening mee houden. Mannen die nog nooit sex hebben gehad met een shemale mogen ook bericht sturen. Ik wil je graag laten ervaren hoe fijn het kan zijn. Misschien ben je nog een beetje onzeker en heb je nog een aantal vragen. Deze kun je gerust aan mij stellen. Ik snap best dat het spannend kan zijn als je nog nooit met een shemale hebt gedate. Toch is het niets om je zorgen over te maken. Ik zal mijn best doen je op je gemakt te stellen zodat we een leuke en geile tijd hebben.
Klik hier om te reageren