Shemale zoekt date met een dominante man

Dit is een oproep aan alle leuke mannen die hier te vinden zijn. Ik ben er niet op uit om zielig gevonden te worden of medelijden te krijgen. Ik ben hier op zoek naar iemand die het echt in zich heeft om mij te kunnen vernederen. Alleen op die manier kun je mij echt ontzettend geil krijgen. Ik ben dus op zoek naar een dominante man, een strenge. Het is hierbij belangrijk dat je beschikt over voldoende ervaring, iemand die net begonnen is als meester kan in mijn ogen namelijk niet streng genoeg voor mij zijn. Ik wil dat je de regels kent, dat je weet hoe je mij kunt vernederen, kunt pijnigen en mij opdrachten kunt geven. Heb je dat niet in je, dan zal er ook nooit een date tussen ons mogelijk zijn. Jij bepaalt wanneer ik klaar mag komen en op welke manier dit gebeurt, als het al gebeurt. Want het kan ook maar zo zijn dat ik er alleen maar voor mag zorgen dat jij klaarkomt. Jij bepaalt de regels, en het is aan mij om deze op te volgen. Doe ik dit niet, dan verdien ik daar uiteraard een gepaste straf voor. Het klinkt misschien raar maar dit is echt mijn ultieme genot. Mijn lot in jouw handen leggen, mijn lichaam is jouw bezit. Wel moeten er natuurlijk van tevoren goede afspraken worden gemaakt over wat wel en niet acceptabel is. Daarnaast wil ik ook wel het een en ander over je weten, want met een wildvreemde spreek ik natuurlijk niet af. Ik hoop ook dat dit jouw instelling is, dan hebben we dat in ieder geval al op één lijn zitten. Ben ik waar jij naar op zoek bent, dan hoop ik dat je mij snel een bericht stuurt. Contact opnemen