Shemale zoekt date. Luik

Denk jij dat je het aankan om een nacht met deze ontzettend hete shemale door te brengen? Zeg niet te snel ja, want je weet niet waartoe ik in staat ben! Natuurlijk ben je nu nieuwsgierig, en dat is ook precies de bedoeling. Maar ik ga je natuurlijk niet alles vertellen, want dan blijft er niks meer over om te ontdekken! Ik kan je in ieder geval al wel vertellen dat ik een versa shemale ben die voor heel veel in is, en waarbij eigenlijk niets te gek is. Ik heb ervaring met verschillende standjes, en ben gek op oraal! Het lekkerste zou ik het vinden als jij ook versa bent, zodat we echt samen van en met elkaar kunnen genieten. Zo zouden we elkaar tegelijk kunnen pijpen, waardoor we allebei het tempo bepalen. Maar ik vind het ook heerlijk wanneer je met mijn borsten speelt en mijn kontje even lekker verwend. Maar mag ik dat dan ook bij jou doen? Wil je iets meer, dan is dat ook mogelijk. Ik heb verschillende speeltjes in huis die we zouden kunnen gebruiken, maar heb ook nog wel en lekker zweepje liggen. Dat is niet verplicht hoor, als je daar niets aan vindt dan laten we die lekker in de kast liggen. Ik zou het erg leuk vinden wat meer over jou te weten te komen. Als je mij een berichtje stuurt, kun je me dan vertellen wat je zoals doet in het dagelijks leven en waar je precies naar op zoek bent? Je mag mij natuurlijk ook vragen wat je wilt weten en dan zal ik daar ook zeker eerlijk antwoord op geven. Vertel je me dan ook gelijk hoe jij een date voor je ziet? Wat wil je gaan doen, waar wil je afspreken en vooral wat verwacht je van mij? Contact opnemen