Shemale SM dating. Charleroi

joha27
Ik ben dat ook… een vrouw met wat extra. Ik heb besloten om mijn advertentie hier te plaatsen omdat ik op zoek naar een speciale iemand ben. Een dominante man die ook van she-males houdt. Ik heb geen ervaring in de wereld van SM, maar fantaseer wel vaak over een stoere man die mij domineert, mij straf geeft en me daarna in zijn sterke armen neemt. Ik heb inmiddels wel wat spannende speeltjes aangeschaft, maar wil die graag met iemand uit proberen. Het zou fijn zijn als jij wel wat meer ervaring en lef zou hebben zodat je mij over de drempel kunt helpen, want ik wil meer uit het leven halen want het zou toch doodzonde zijn dat ik als mooie vrouw bijna ongebruikt ben. Ik hou van pijpen en gepijpt worden, maar wil ook graag met condoom anaal genomen worden, en misschien vind ik het ook wel fijn om te rimmen, het ligt aan jou of ik alle remmen los durf te laten. Verder ben ik heel discreet, schoon, absoluut niet bezitterig, en wil voor jou best spannende kleding van latex aantrekken. Ik wacht in spanning af of ik een leuke reactie ontvang.
Wil je reageren, klik dan hier