Shemale date Mechelen

shemale date mechelen

Hallo!!! Hier ben ik met mijn dating oproep. Ik ben een tranny.
Mijn naam is Lila, 31 jaar oud en ik kom uit Mechelen. Een echte stadse meid dus. Ik ben spontaan, vrolijk, gezellig, vrijgezel en zoekend. Omdat ik heel veel op de echte vrouw lijk hebben mannen het vaak niet door dat ik een tranny ben en daarom durf ik niet om een man uit een club naar huis mee te nemen. Ik hoop om via deze weg de echte tranny liefhebber te leren kennen. Ben jij dat? Ik ben natuurlijk erg nieuwsgierig naar jou, jij waarschijnlijk ook naar mij. Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel, ik ben dus zelf overal geschoren. Als jij dat niet overal bent, is dat geen probleem, als het maar wel verzorgd is. Verder heb ik een mooie borst partij, een kleine B cup. Niet al te groot, maar wel super gevoelig dus ik hoop dat je er mee wilt spelen. Spreekt mijn advertentie jou nu aan, twijfel dan niet en mail mij. Je zult zien dat je hier geen spijt van krijgt en we samen 1 of misschien wel meer, hete nachten gaan beleven. Ben jij er al klaar voor? Ik wel, dus kom maar op!