Sex tegen betaling. Mechelen


Ik ben geen voorstander van betaalde sex en ben van overtuig dat sex met plezier te maken heeft en niet met werk. Toch ben ik nu op zoek naar een man die mij voor sex wil betalen. Financieel gaat het nu niet zo goed en ik zoek wat ondersteuning. Ik hoop om hier een man te vinden die ik leuk zou vinden en die het niet erg vindt om mij te betalen. Ik zal mijn best doen om hem tevreden te maken en daar geen spijt van te krijgen. Natuurlijk zal je nieuwsgierig zijn naar de prijzen maar het is voor mij lastig om die hier te geven. Je kunt je voorstellen dat het hebben van een date waar ik je alleen pijp voordeliger is dan een date van vele uren. Toch ben ik zeker niet duur en zal je waar voor je geld krijgen. Mocht je het spannend vinden dan kan ik ook een onderdanige rol aannemen en dan kan ik je slaaf zijn. Dit is een rol die ik al vaker heb gespeeld en waar ik mij ook goed bij voel. Laat je wensen maar weten en je krijgt snel een reactie.
Klik hier om te reageren