Sex in de auto


Ik ben een geile shemale die eens een vluggertje in de auto wil doen. Ben je een leuke avontuurlijke vent en heb je een auto? Heb je zin in een auto date? We kunnen ook eerst even rustig praten als je dit fijner vindt. Dan kunnen we ook bespreken wat we lekker vinden om te doen. Vind je het leuker om dat eerst via deze website te bespreken dan kan dit ook. Voor mij is het belangrijk dat we beide op ons gemak zijn. Dat we niet dingen doen die we eigenlijk niet willen. In de auto is het lekker voor mij om te pijpen. Ik heb dit zelfs wel eens onder het rijden gedaan. Nu heb je al een klein beetje een idee wat ik geil vind om te doen. Wil je nog meer doen dan kunnen we dit bespreken. Ik sta voor veel open. Het hele extreme laat ik aan mij voorbij gaan. Toch zijn er veel dingen die ik best eens zou willen proberen. Doe mij maar eens een voorstel en ik laat snel wat horen.
Klik hier voor contact