Samen naar een club

Alleen naar een club gaan dat vind ik niets. Misschien heeft het er wel niets mee te maken dat ik een transsexueel ben maar ik heb wel altijd het gevoel dat ze mij aan zitten te staren. Mijn hoop is dan ook dat ik in contact kan komen met een paar leuke kerels die dan samen met mij naar een club willen gaan. Daar kunnen we dan lekker geilen en met elkaar spelen. Wanneer we zin hebben dan kunnen we ook met de andere bezoekers in de club spelen. Het gaat om dat heerlijke vrije gevoel wat mij zo aanstaat in de club. Misschien ben jij wel iemand die het lekker vindt om eerst thuis even met elkaar te spelen. Daarna gaan we dan op pad en de club bezoeken. Ik zal dan spannende kleding aantrekken en zorgen dat ik je daar lekker geil maak. Wanneer je een ander persoon in de club hebt gevonden waar je graag sex mee wilt hebben dan ben ik niet jaloers en dan zal ik ook niet moeilijk doen. Het gaat erom dat we beide plezier hebben en dat we de ander dan ook een pleziertje gunnen. Wie o wie?
Neem contact met mij op