Op zoek naar onderdanige mannen. Antwerpen


Ik ben op zoek naar onderdanige mannen die zich volledig als mijn slaaf willen geven in SM, BDSM en rollenspel. Alles word vooraf goed doorgesproken en stopwoorden worden gehanteerd. Heb je er interesse in, laat me dit dan weten. Vertel me ook je ervaringen en wensen, zodat ik kan bekijken of deze aansluiten op mijn eigen wensen en mogelijkheden.
Ik kan vrij ontvangen en verwacht dat je minimaal 2 keer per week beschikbaar bent en tot mijn beschikking kan staan. Ook zal ik het niet nalaten, uiteraard in overleg, om je zo nu en dan eens uit te lenen. Enkel mannen tot 60 jaar mogen reageren, ik wil nog wel een graag redelijke sportieve slaaf in mijn huis ontvangen. Uithoudingsvermogen is dan ook zeker een vereiste! Reageer nu meteen als je interesse hebt en laat me niet langer wachten! X Lekkerbitch
Reageren