Ondeugend daten. Evere


Je wilt met een shemale daten en je staat er echt open voor. Dan lees je verder. Ik heb het al zo vaak meegemaakt dat mannen mij berichten sturen en ze zijn leuk en stoer maar als het om een echte afspraak gaat dan trekken ze zich gauw terug. Tot nu toe wil het maar niet lukken.
Ik ga het hier proberen, wie weet misschien ontmoet ik mijn geilerd hier.
Sex begint bij mij altijd met een voorspel. Misschien vind je het wel geil om lekker gepijpt te worden en mijn lul ook heerlijk hard te maken. Samen kunnen we vast er een geile tijd van maken en kunnen we zorgen dat we een lange tijd vol geiligheid tegemoet gaan. Ik ben er al helemaal klaar voor. Ben jij dit ook dan laat maar snel van je horen. Ik doe dan mijn best snel antwoord te geven zodat de eerste date snel een feit is. Hopelijk is de eerste date naar tevredenheid zodat we vaker af kunnen spreken. Het zou fijn zijn een paar mannen te leren kennen waar ik vaak mee kan daten. Dit natuurlijk met wederzijds respect naar elkaar. Al vind ik het in de slaapkamer ook wel fijn dat je een beetje de baas bent en dat je mij verteld wat ik moet doen.
Ben je de man die het durft stuur mij dan wel een bericht. Denk je dat je mij niet aan kunt bespaar dan mijn tijd!
Dikke kus en tot binnenkort?
Reageren? Klik hier