Onderdanige travo zoekt seks

Misschien een rare advertentie maar ik ga hem toch plaatsen. Heb het even moeten overwegen maar als ik het niet doe dan blijven mijn verlangens waarschijnlijk altijd verlangens en ga ik het nooit beleven. Het gaat eigenlijk om het volgende: Ik heb ontdekt dat ik best onderdanig ben ingesteld. Ik vind het ontzettend geil als een man de leiding neemt en mij dwingt om al zijn seksuele verlangens uit te voeren. Een voorbeeld is dat je mij dwingt om je te pijpen, mijn hoofd vast houd terwijl je jouw lul in mijn mond stoot. Klinkt misschien nu heel brutaal maar ik kan alleen van de gedachten al bloed geil worden! Daarnaast vind ik het ook een opwindend idee om billenkoek te krijgen. Over jouw schoot heen liggend en dan met de vlakke hand klappen op mijn billen omdat ik stout ben geweest. Net zo lang tot mijn billen er rood van zijn en branden als ik er op ga zitten (iets wat jij graag wilt).
Alleen al bij het idee krijg ik het nu warm en moet je eerlijk bekennen dat ik hoop dat er snel een leuke man reageert.
Reageren? Klik hier