Oma tranny zoekt.. Antwerpen

Hallo mannen vrouwen en stellen. Ik heb er lang over getwijfeld of ik deze advertentie plaatsen, maar uiteindelijk toch de stoute schoenen aangetrokken. Ik ben een oudere shemale en op deze manier hoop ik een man, vrouw of misschien wel stel, wat ik het leukste zou vinden, te vinden die samen met mij kunnen gaan genieten van een avondje erotiek en gezelligheid. Het zou praktisch gezien prettig zijn als je uit de buurt kwam van Antwerpen, maar is dit niet het geval dan is dat voor mij ook geen probleem. Ik heb een auto en kan mijzelf makkelijk verplaatsen. Mijn voorkeuren zijn voornamelijk anale seks, massage en ik ben een tikkeltje onderdanig ingesteld. Ik zou het helemaal te gek vinden wanneer ik via deze website in contact zou komen met een stel die er voor open staat om van een heerlijke trio te genieten. Dit zal niet mijn eerste trio worden, Deze heb ik al wel eens beleefd, maar dit is zo goed bevallen dat ik het eigenlijk nog wel een keertje zou willen doen. Mijn uiterlijk is op de foto best goed te zien. Ik val natuurlijk op jonge mannen, wie niet, maar dat is geen must. Stuur mij een berichtje, als we de klik krijgen spreken we snel af en we zien het wel…