Neuk en pijpdate. Brussel


Ik ben een shemale. Ik woon in De Vijfhoek van Brussel. Ik ben op zoek naar een stoere maar toch lieve sexy man om de lange koude avonden samen door te brengen. Ik realiseer mij dat er ook veel mannen zijn die nog nooit met een shemale hebben afgesproken maar dat is geen probleem voor mij. Deze mannen kunnen ook contact met mij opnemen. Ik ben heel geduldig en ik snap ook best dat het de eerste keer spannend kan zijn. Als je voor de eerste keer afspreekt dan zou het wel fijn zijn als je dit in je bericht zou willen zetten. Dan kan ik er rekening mee houden. Wanneer je het leuk vindt om mij eerst even wat beter te leren kennen dan kun je dit ook aangeven. Sex is waarom ik af wil spreken maar het is voor mij geen probleem om eerst samen wat te drinken. We kunnen dan elkaar een beetje beter leren kennen. Vaak maakt dit de sex dan nog beter. Je mag in je bericht aangeven wat je lekker vindt om te doen. Dat je van pijpen houdt is belangrijk maar misschien heb je nog wel meer spannende wensen? Meer info over mij, mijn wensen, voorkeur, leeftijd ezv
vind je hier