Loveisall

Loveisall Ja, je leest het goed, ik ben een jonge geile shemale voor wil liefde alles is , die buiten paaldansen nog een grote hobby heeft waar ze geen genoeg van kan krijgen, en dat is sex met een lekkere vent. Behalve dat ik geil ben, ben ik ook nog eens lekker opwindend en ben altijd op zoek naar meer spanning en wil alles uit het leven halen wat erin zit. Ik doe alles om mijn lijf mooi te houden, en ben vooral heel trots op mijn borsten en lekkere kontje, maar ik heb nog een verrassing, nadat ik je heb laten genieten van het paaldansen wil ik je ook graag een opwindende massage geven en daarna laten genieten van mijn paaltje die ik verstopt in mijn slipje heb. Ik wil graag met geile mannen daten die op zoek zijn naar een spannend avontuur zonder verplichtingen, ik ben niet veeleisend, maar wil wel graag dat je zonder schaamhaar komt en dat je er schoon en verzorgd uitziet. Dit is mijn eerste keer op het internet en ik ben erg benieuwd naar jullie allemaal! Kusjes en hopelijk tot straks Wil je reageren dan klik hier!

3 reacties op Loveisall

 1. Hallo Loveisall,

  Mijn naam is Rudi. Ook ik ben sinds kort (weer) op zoek naar de liefde. Vandaag nog (en waarschijnlijk ook nog de komende dagen) werd er mij door naasten veel liefde toegewenst. Ik hoop trouwens dat dit ook jou ten deel valt in het nieuwe jaar 2015.
  De Beatles zongen het ook al : all you need, is love ! Dat liefde, maar ook seksueel genot voor jou heel belangrijk zijn, zoals je schrijft in je profiel, is zeer normaal. Voor wie soms niet he ?
  Internetdaten had ik tot nog toe nog niet gedaan; vroeger sprak ik iemand gewoon aan, als ik die persoon leuk vond. Op profiel en foto afgaand lijk jij een leuk iemand. Het is trouwens voor mij niet de eerste keer dat ik mensen zoals jij ontmoet : heb ooit nog een vriendin die in Mechelen woonde (Andrea) gehad en dat was een toffe ervaring, maar dit is wel al lang geleden. Ik zou je graag beter leren kennen, Loveisall : zie jij dat op dit moment zitten of niet ?

  Vriendelijke groeten,

  Rudi

 2. Hey, je lijkt me zo lief, ik ben heel lief en ik kan goed verwennen, als ik goed verwend word.. je lijkt me echt het type daarvoor, altijd schoon, hygiënisch, dat is precies wat ik ook wil, hopelijk snel een antwoord, kussssssss

 3. HEY WIL DIRECT MET JE AFSPREKEN JE MOOIE GEZICHT ALLEEN AL WAT MOET DE REST ZIJN HEB ZIN IN JOU GR FRANKY XXX