Lieve pappie gezocht. Aalst


Word jij mijn pappie en kan ik met jou spannende avonturen beleven? Als dit zo is dan kunnen we vast wel een mooie tijd hebben en spannende avonturen beleven. Ik hoop dat je niet verlangd van mij dat ik hier precies neer ga zetten wat ik van jou verwacht. Ik wil gewoon graag een leuke man leren kennen die wat ouder is dan mij. Daarna kunnen we zien wat we gaan doen. Ik wil het wel verder laten gaan dan alleen sex. De sex is belangrijk en dat is ook meteen de reden dat ik mij op deze pagina heb aangemeld. Toch zou ik het wel leuk vinden als we ook wat andere dingen gaan doen. Dit kan dan samen wat drinken en wat eten zijn. Ook zouden we gezellig kunnen winkelen. Als je dan het fijn vindt om wat leuke dingen voor mij te kopen dan zal ik zeker de behoefte voelen om jou daarvoor te bedanken. Hoe ik dat doe dat hou ik nu nog even geheim maar je kunt er zeker van zijn dat het geil en spannend zal worden. Het zal iets zijn wat je niet snel zal vergeten. Mijn pappy moet lief zijn maar ook wel streng. Ben jij dat?
Dan laat me snel van jou horen