Lekker prive feestje

Annelyn
Leuk dat je op mijn profiel terecht bent gekomen, en ik hoop dat ik niet voor niets hier een oproepje heb geplaatst. Het heeft even geduurd voordat ik de stap durfde te zetten, maar nu ik dat eenmaal heb gedaan hoop ik dat ik snel een date zal hebben met een lekkere man die graag door een mooie vrouw met een grote pik in zijn kont geneukt wil worden. Wat mij betreft hoef je geen ervaring te hebben met een Lady Boy, ik beloof je dat ik je anus voorzichtig zal oprekken, en dat ik je zal laten genieten. Overdag heb ik een drukke baan, maar in de avonden en in de weekenden ben ik altijd vrij, en wil dan graag mijn vrije uurtjes zoveel mogelijk met jou doorbrengen. Ik heb veel behoefte aan sex, en genoeg fantasie en leuke speeltjes, dus het zal beslist niet saai worden.
Klik hier om te reageren