Ladyboy zoekt daddy. Brussel

Op zich vind ik daddy een raar woord. Toch is het wel waar ik naar op zoek ben. Een leuke man die met mij plezier wil beleven. Ik zoek dus echt iemand die het in mij ziet zitten. Ben jij dit dan kunnen we eens een leuk gesprek hebben en zien of we dan er nog hetzelfde over denken. Mijn hoop is om één leuke man te leren kennen en daar vaker mee af te gaan spreken. Ik probeer hier mijn foto’s te plaatsen zodat je een goede indruk van mij krijgt. Natuurlijk zijn de foto’s recent en kun je bij ons gesprek zien dat ik er ook echt op lijk. Wat ik verwacht van een man dat is dat het iemand is die graag bij mij is en die het ook leuk vindt dat ik gelukkig ben. Dat kun je op vele manieren doen maar ik hou er wel van om verwend te worden. Ben jij een man die mij lekker weet te verwennen dan kun je er van op aan dat ik er ook alles aan doe om jou te verwennen. Dat zal je ook al snel gaan merken. Neem contact met mij op!