Jonge trans zoekt man. Luik


Hallo mensen. Leuk dat jullie mijn advertentie lezen. Ik zou me even voorstellen. Mijn naam is Inge, ik ben 24 jaar oud. Ik ben als een jongetje geboren maar dat was mijn eerste fout. Eigenlij ben ik een vrouw. Sinds een paar jaar ben ik een transformatie overgegaan, nu lijk ik meer op wie ik ben. Maar ik ben nog niet klaar, later zou ik het ook daar beneden laten veranderen.
Ik ben nog niet ervaren als een shemale/vrouw. Ik schaam me er best wel voor dat ik zo weinig ervaring heb. Zo heb ik ook nog nooit een man gepijpt en dat lijkt me juist wel heel erg geil om te doen. Dus ik hoop wel een man te treffen die hier geen bezwaar tegen heeft. Schijnt ontzettend lekker te zijn namelijk.
Maar goed om het verder kort te houden, als jij de man bent die mij meer ervaring bij wilt brengen, die het leuk lijkt om deze maagd te ontmaagden en vooral die heel veel geduld met mij heeft, laat dan snel iets van je horen. Ik vind het allemaal onwijs spannend maar hoop wel dat we snel samen op zoek kunnen naar mijn seksuele speurtocht. Oh ja, laat ook meteen even weten wie je bent en zo, praat toch wat makkelijker niet waar? Ik zou zeggen tot snel!
Klik hier om mij een bericht te sturen