Ik zoek man voor sex

shemale sex date

Hier ben ik. Mijn naam is Dione. Ik ben een transje. Een leuke spontane meid met een stijve pik. Ik zoek een man die dat niet als een probleem ziet maar juist als een pluspunt. Het gaat mij alleen voor sex. Ten minste op dit moment. Later misschien zou ik een relatie willen maar nu wil ik nog even vrijgezel blijven.

Ik zoek dus een man om mee af te spreken. Bij mij thuis word het wat lastig, ik woon weer tijdelijk bij mijn ouders. Maar ik kan naar jou toe komen en desgewenst kunnen we ook in een hotel afspreken. Wat ik wel erg belangrijk vind is dat we eerst elkaar leren kennen. Vooral bij dit spel denk ik dat je elkaar goed moet kennen en elkaar zeker kunt vertrouwen. Dus.. eerst een kopje koffie drinken en onze wensen en verwachtingen bespreken? Wanneer jij nu denkt, he dat is wat voor mij, ik kan me daar in vinden en ik vind het geen probleem dat ze een shemale is, reageer dan eens met wie jij bent en dan kunnen we elkaar leren kennen. Voor nu wens ik je een fijne dag en ik hoop spoedig van je te horen. Klik hier om contact met mij op te nemen