Ik zoek man voor een parenclub bezoek

Op de televisie zag ik laats een reportage over een parenclub. Dat leek me behoorlijk interessant en ik heb eens wat rond gesurft op internet. Ook heb ik al wat contacten gelegd en weet ik wat ik kan verwachten en waar ik heen wil gaan. Er is echter nog 1 probleem, ik wil niet alleen gaan. Ook heb ik begrepen dat het voor een man alleen duurder is dan samen met een vrouw te gaan dus ik dacht waren ga ik dan dus niet met een leuke man samen. Vandaar deze advertentie. Ik ben Juliet, 27 jaar oud en ik ben een shemale. Niets raars aan, juist extra veel lol zeg ik altijd. Ik heb lange bruine haren, mijn borsten zijn de omvang van een C cup en ik heb een stevige, lekkere kont. Ik kom uit Elsene, geboren en getogen. Uiteraard ben ik verzorgd en over mijn hele lichaam geschoren. De man waar ik naar op zoek ben moet natuurlijk in de eerste instantie met mij op date willen naar een parenlub. Of je hier nu wel of niet ooit geweest bent maakt niet uit, als het je maar leuk lijkt. Leeftijd gaat mijn voorkeur uit tot maximaal 50 jaar, aangezien mijn eigen leeftijd. Verzorgd stel ik zeer op prijs en ik ben geen liefhebber van een snor. Een baard of sikje is geen probleem. Het zou prettig zijn als je uit de buurt komt, anders spreken we gewoon ergens samen af. Welke man lijkt dit iets en wil met mij af spreken om een keer naar een paren club te gaan? Ik ben flexibel in mijn tijd, dus doe maar een voorstel. Stuur me gerust een mailtje dan kunnen we even kennis maken. Kus Juliet