Ik ben shemale en ben gek op rollenspel

Door een ex van mij ben ik rollenspellen gaan ontdekken. Hij wilde dat wel eens proberen en uiteindelijk vond hij het helemaal niks. Ik daarentegen, wist niet goed wat ik ervan moest verwachten maar vond het uiteindelijk geweldig. Zo geweldig, dat ik telkens meer wilde. Ik wilde meer ontdekken, meer rollen spelen, maar mijn ex wilde dit niet. Uiteindelijk is onze relatie mede hierdoor stukgelopen. Ik ben niet het type dat in een kroeg op zoek gaat naar een nieuwe, leuke man dus vandaar dat ik het hier maar eens probeer. Sowieso heb ik hier het idee dat ik er veel opener over kan zijn. Ik bedoel, in de kroeg loop ik echt niet op iemand af met de zin: “Hoi, ik ben shemale en ben gek op rollenspel. Zin in een date?” haha, ze zien me aankomen! Nee, niks voor mij. Maar ik ben wel op zoek dus, en jij ook want anders zat je hier nu niet mijn profiel te lezen. Dus wat houd je tegen? Ik bijt niet hoor, tenzij jij dat wilt natuurlijk. Je kan me dus gerust een berichtje sturen, ik reageer altijd! Ik hoop alleen wel dat er echt mannen reageren die serieus zijn.