Geile Aziatische transsexueel date Roeselare


Hallo allemaal, fijn dat je de moeite neemt om deze advertentie even te lezen. Ik vind het al heel wat dat ik nog opval tussen al die advertenties want er staan er wel heel veel op zeg! En dan ook nog eens een hele aparte vrouw dus ja, ben er best trots op dat je nu mijn advertentie leest. I ben een transsexuele vrouw afkomstig van Thailand. Sinds kort woon ik in Roeselare. I ben hier naartoe verhuisd toen mijn relatie uit ging. Nu ben ik o zoek naar een date in de buurt. In het café kom ik die leuke mannen niet zo snel tegen dus hopelijk hier wel. De man die ik zoek moet wel tussen de 25 en 50 jaar oud zijn en in ieder geval er geen probleem mee hebben dat ik meerdere lekkere onderdelen heb. Je mag er allemaal van genieten! Zoals ik al zei zou ik het zelf het beste vinden wanneer je uit de buurt van Roeselare komt, maar kom je verder weg en ben je bereid om een stukje naar mij toe te rijden vind ik dat ook geen enkel probleem. Wanneer er inderdaad iets tussen ons is en we het ontzettend naar het zin hebben zouden natuurlijk deze date regelmatig kunnen herhalen. Welke heerlijke vent durft het aan om mij een berichtje te sturen en mij te laten weten wie je bent? Je krijgt altijd antwoord!
Stuur mij een bericht