Een cardate met een leuke man


Hoi lekker ding. Ben je op zoek naar een spannende avontuur met een mooie vrouw met extra? Ik ben die vrouw. Mijn naam is Carolijn, ik ben 35 jaar oud, ik woon in Genk en ik zoek een sexmaatje. Echt meteen in een huis of hotel afspreken dat is niet iets wat ik doe. Ik wil graag een beetje meer zekerheid. Daarom zijn de cardates fijn om te doen. Dan spreken we bij elkaar in de auto af en hebben sex. Dit is misschien wel niet zo gemakkelijk als in een bed maar het is ook meer bedoelt om een goede indruk van elkaar te krijgen. Pas als we beide een goed gevoel bij elkaar hebben dan spreken we bij elkaar thuis of in een hotel af. Kieskeurig ben ik niet en ik zoek dan ook alle soorten mannen. Zelfs mannen die nog nooit een date met een shemale hebben gehad die kunnen contact met mij opnemen. Ik ben zeer geduldig en ik vind het zelfs wel spannend om met iemand af te spreken die hier geen ervaring mee heeft. Ik hoop dat ik jouw interesse heb opgewekt. Wacht niet veel langer want ik heb er erg veel zin in!

Klik hier om te reageren