Droomkerel gezocht. Kortrijk

Hoi jij die dit leest! Gaat alles goed met je en heb je vandaag een fijne dag gehad? Ik hoop het, want positief zijn in het leven is belangrijk. Net als vrolijk zijn, opgewekt en sociaal. En dat ben ik allemaal! Nu klink ik misschien wat overdreven maar dat is niet zo. Ik probeer altijd alles uit mijn dag te halen, sta vrolijk op en ga bijna altijd weer vrolijk naar bed. Natuurlijk heb ik ook wel eens mindere momenten, maar op die momenten probeer ik toch alles weer op een positieve manier in te zien. De afgelopen tijd was echter wel moeilijk voor me. Zelfstandig zijn en voorlopig blijven ook, dat heb ik mezelf jaren geleden voor genomen. Maar wie weet kom ik binnenkort wel een droomkerel tegen. Anders is het ook wel fijn om zo maar een keer te doen hoor. Ik ben zo benieuwd naar de reacties die ik hoop te krijgen en dan maar zien of het van beide kanten gaat bevallen. Ik denk het wel. Ik ben ervaren en ben gek op nieuwe dingen proberen. Heb jij een spannend en geil voorstel voor mij? Stuur me dan snel wat jij zou willen proberen , dan laat ik je weten of ik daar voor in ben. xxx Filoona