Dominante shemale zoekt subje. Antwerpen

Hallo daar, onderdanige slaaf! Jou moet en zal ik hebben, dus lees snel verder en reageer op mijn advertentie. Ik ben Anna, 37 jaar oud en een meesteres in hart en ziel. Ik ben daarnaast een shemale en heb dus niet alleen een heerlijke kont en mooie borsten, maar ook een goed harde lul. Samen gaan we jouw wensen en grenzen onderzoeken en er voor zorgen dat je ervaring krijgt in het sm spel. Mij durven vertrouwen is hierbij wel een belangrijk element. Hiervoor moet je jezelf dus wel volledig kunnen over geven aan mij. Discretie kan ik je zeker bieden, je privacy is bij mij gewaarborgd. Wanneer dit alles je voldoende geïnteresseerd heeft gemaakt, is het tijd voor stap 2. Stuur mij een bericht met wie je bent en hoe ik je kan bereiken. We zullen dan een afspraak maken om elkaar eens beter te leren kennen. Dit kan eventueel op neutraal terrein zodat jij kunt bepalen of je dat vertrouwen bij mij neer kan leggen. Pas dan gaan we naar de volgende stap. Voor nu nodig ik je dus heel erg graag uit om contact met mij te zoeken en het gesprek aan te gaan.