Domina zoekt slaaf. Antwerpen

Ik ben een dominante shemale Meeesteres. Ik zoek een slet die mij komt te dienen. Zodra je binnen komt zeg je niks om eerst je eigen om te kleden, pas als ik een teken zeg mag je tegen me praten. Tegenspraak of tegensputteren word afgestraft door je meesteres. Je spreekt me aan met U, verder geen vragen. Kaarsvet en zwepen zijn geen must maar als je daar interesse of verlangens naar hebt dan kan dat altijd geregeld worden. Mijn schoenen zijn er zodat jij die kunt likken, laat me maar zien hoe opgewonden je wordt als de machtige meesteres met haar naaldhakken boven je mond zit. Je vindt het een eer om ze te mogen likken. In de hoek zie je een schommel hangen, je smeekt dat ik je erin hang en anaal te pakken neem met een dildo. Ik lach erom hoe je machteloos toe moet kijken hoe ik met je bezig ben. Ben je heel braaf dan mag je mijn borsten even voelen, maar dan moet je wel heel goed luisteren en mij gehoorzamen. Anders? STRAF! Ik geef en eis respect, denk je dat je mij kunt dienen dan beveel ik je om nu een berichtje te sturen. En let op hoe je me aanspreekt.