Dating oproep. Schaarbeek


Na lang wikken en wegen heb ik toch besloten om hier een oproepje te doen. Ik ben een jonge trans, oftewel een mooie vrouw met dat kleine beetje extra. Ik heb al jaren een relatie met een wat oudere man, en dankzij hem heb ik al mijn dromen waar kunnen maken, en ik ben ook niet van plan om hem in te ruilen voor een ander. Maar de laatste tijd is het allemaal een beetje eentonig geworden, ik vind hem soms irritant lief, en krijg steeds meer fantasieën over een wat jongere man die mij alle hoeken van het bed laat zien, en me wat hardhandiger aanpakt zodat het allemaal wat spannender wordt. Misschien zit je zelf ook in een relatie die een beetje saai is geworden, of ben je het type die zich niet wil binden, dat zou voor mij perfect zijn. Gewoon een beetje lol maken samen, zaad uitwisselen en een nieuwe ervaring opdoen waarin we onze fantasie waar kunnen maken. Ik kan een hotelletje boeken, want ik vind het te riskant om bij mij thuis af te spreken, maar ik zou eventueel wel naar jou kunnen komen.
Neem contact met mij op