Anaal vingeren, zijn er liefhebbers?


Wie heeft zin om samen met mij elkaar lekker anaal te vingeren? Ik vind dit heerlijk en wat dan vooral lekker is dat is om samen heel diep te vingeren. Misschien heb je nog wel andere fantasieën die we kunnen combineren. Pijpen en vingeren gaat bijvoorbeeld heel goed samen. Jij vingert mij dan diep en pijpt mij tegelijkertijd. Je mag dan ook mijn ballen likken als je het lekker vindt. Ik zoek wel mannen die mij niet alleen willen vingeren en/of pijpen maar waar ik ook bij aan de slag mag. Ik vind het namelijk ook heerlijk om mijn vinger(s) in het kontje van een man te stoppen en hem zo te voelen. Als ik dan ook nog ga pijpen en langs zijn eikel en ballen lik dan is het helemaal geweldig. Wat ik dan als laatste graag doe dat is samen klaarkomen. Als je wilt kunnen we een ‘aparte’ positie aannemen om zo samen over elkaars gezicht te komen. Je hebt nu wel een goed beeld denk ik van hoe ik het graag wil. Spreekt het jou aan?
Laat me snel van jou horen